We zoeken jou!

Ben jij JIM, jongere, ouder of professional die werkt met JIM? Dan zoeken we jou! Stichting JIM is een klein half jaar oud en kan dus nog heel veel leren. We komen daarom heel graag met jou in contact, en wel voor het volgende.

Van elkaar leren

Hoe werken professionals optimaal samen met JIM? En met jongeren en met ouders? Wat vind jij goed aan het werken met JIM en wat kan er echt beter? Dat zijn de vragen waar we graag met jou over in gesprek gaan.

Ontmoeten

Natuurlijk zorgen we ook voor ontmoeting. Misschien ben je namelijk wel benieuwd naar de ervaringen van andere JIMs en gezinnen. Hoe ging het bij hen? Veel JIMs geven aan het fijn te vinden om anderen te ontmoeten, omdat ze dan ineens zien dat er meer JIMs zijn. Professionals vinden het altijd leerzaam om van JIMs en gezinnen te horen wat hun ervaringen zijn. En ook professionals ontmoeten elkaar, want hoe fijn is het om van andere collega’s uit het land ervaringen en technieken uit te wisselen?!

Vertellen

Op diverse plekken in het land worden we gevraagd om te vertellen over het werken met JIM. En dat doen we liever niet alleen, maar met JIMs en gezinnen. Dan horen die mensen ook eens hoe het echt gaat in de praktijk! Lijkt het je leuk om eens een keer met ons mee te gaan? Heel graag! Dan helpen wij jou je verhaal te vertellen en kun je anderen ontmoeten die dit ook doen! Uiteraard bieden we een reiskostenvergoeding hiervoor.

Dus ben jij een JIM, jongere, ouder of professional en wil je met ons meedenken? Laat dan hier jouw contactgegevens achter.

Help realiseren dat iedere jongere een steunend iemand heeft in zijn eigen omgeving!